Kdo nam zaupa?

Naše stranke niso samo naši poslovni partnerji. So mnogo več. So naša družina.
V desetletju obstoja smo uspeli zgraditi odprte in zaupne odnose z obilico medsebojnega
spoštovanja in razumevanja prav z vsemi izmed njih.

Tako si mi predstavljamo posel! 

 

Nekaj misli o sodelovanju z nami …

Svet medijev je svet hitrosti, hitrih odločitev, a vsaka ima posledice. Tehnična izdelava revij, izvedba in postavitev, nastaja vedno znova v stresu in vsaka napaka se pozna. InSist se je v vseh letih sodelovanja z nami pokazalo kot podjetje, na katero se lahko vedno zanesemo, vedno pa tudi dobimo od njega vrhunski izdelek. V resnici si težko predstavljamo, da bi delo potekalo brez njih. Zaradi profesionalnosti, idej in zanesljivosti.

Denis Tavčar, predsednica uprave, Mladina d.d.

 

»Luka, mi … ostajamo vaša zvesta stranka, ker verjamemo, da se posel dela predvsem z ljudmi, ne samo s serverji in sistemi.«

mag. Slavica Prijon, direktorica, Conrad Electronic d.o.o. k.d.

 

Ko sem leta 2007 spoznal Luko, sem ga po šestih mesecih poslovnega sodelovanja na izjemno zahtevnem IT projektu vprašal, kaj pomeni beseda »InSist«. Odvrnil je, da je ime podjetja osnoval iz besedne zveze »informacijski sistemi«. Odgovor me je močno presenetil, saj sem na podlagi doživete izkušnje pričakoval povsem drugačen odgovor. Tak, ki bi bil neposredno povezan s pomenom te besede v angleškem jeziku.

InSist je namreč najbolj vztrajno in zaneseno podjetje, ki sem ga v svoji 20 letni poslovni praksi srečal. Sodelovanje z InSistom je užitek. Pomeni odzivnost, zanesljivost in preciznost. Pomeni udobje. Je (najbrž) kot vožnja z maseratijem.

Aleš Stemberger, direktor, Glotta Nova d.o.o.

 

 

Kataloška in internetna prodaja temeljita na dobrem oblikovanju, razumljivih sporočilih, predvsem pa na hitrem prilagajanju. Zelo redko naletiš na tim, ki poleg oblikovalskih idej, združuje tudi IT rešitve, ali pa IT rešitvam doda oblikovalski duh. Na podjetje InSist se zares lahko zanesemo in v naši komunikaciji ne potrebujemo veliko besed.

mag. Slavica Prijon, direktorica, Conrad Electronic d.o.o. k.d.

 

Zanesljivost, zelo hitra odzivnost in strokovnost so poleg prijaznosti in profesionalnosti najpomembnejši razlogi za naše zadovoljstvo ob sodelovanju s podjetjem InSist. Brez skrbi se lahko posvetimo naši dejavnosti, saj vemo, da bo za vse stvari, povezane z informacijskim poslovanjem, dobro poskrbljeno. Navdušila sta nas sposobnost prilagajanja našim potrebam in razumevanje posebnosti našega poslovanja, kar se je ob naročilu programa za vodenje poslovanja podjetja izkazalo kot izjemno pomembno. Veseli me, da smo poslušali nasvet InSistovih sodelavcev in si za načrtovanje potreb in želja glede programa vzeli dovolj časa. Posebej dragoceno je tudi dejstvo, da lahko program prilagajamo našim novim potrebam.

Klavdija Kosmač Toplišek, direktorica, Lingula, jezikovni center d.o.o.

 

Aplikacije in spletne rešitve, ki so vse prišle izpod rok programerjev na InSistu, so preproste za uporabo in so nam ter našim 40.000 članom močno poenostavile medsebojno komuniciranje. A najlepša stran našega sodelovanja s podjetjem InSist je zavest, da je ni prezapletene zahteve, za katero ne bi znali najti najučinkovitejše rešitve ali ponuditi najprimernejšega predloga.

Branimir Štrukelj, glavni sekretar SVIZ in predsednik KSJS

 

S podjetjem Insist d.o.o. uspešno sodelujemo že od same ustanovitve našega podjetja v Sloveniji. Skupaj smo uspešno izpeljali že več različnih projektov. So strokovnjaki na svojem področju in vsako nalogo izpeljejo z odliko. Z veseljem jih priporočamo vsakemu, ki si želi odzivnega partnerja z izjemno prilagodljivostjo in tehnično podkovanostjo.

Julij Brinc, direktor, Smithers-Oasis Adria d.o.o.

 

Pred leti so moji predhodniki urejanje spletne strani Združenja za beton zaupali InSistu. Po nekaj letih uspešnega sodelovanja ugotavljamo, da je bila odločitev prava. Na naše potrebe se hitro, strokovno in prijazno odzivajo. Zdaj je čas za posodobitev in tudi tu smo naleteli na hiter, strokoven in kakovosten odziv, ki sledi najsodobnejšim smernicam pri pripravi spletnih strani. Prepričani smo, da bomo v InSistu imeli še naprej zanesljivega in kakovostnega partnerja.

Lojzka Reščič, sekretarka, Združenje za beton Slovenije

 

Pri prodaji kvalitetnih bluzic in srajčk je pomembno, da so marketinški materiali kakovostni in stilsko dovršeni. Pozitivni odzivi naših strank nam potrjujejo, da smo z izbiro podjetja Insist d.o.o. izbrali prave strokovnjake. Njihov hiter odziv in visoka strokovnost pa to samo potrjujejo.

Nika Brinc, NaraCamicie Ljubljana

 

InSist d.o.o. s svojim strokovnim znanjem, kreativnostjo in izkušenostjo veliko pripomore k rasti in ugledu nekega podjetja ali družbene organizacije. Tak je bil tudi njegov doprinos Sindikatu delavcev v zdravstveni negi Slovenije pri promociji in povezovanju s širšo javnostjo.

Jelka Mlakar, predsednica, Sindikat delavcev v zdravstveni negi Slovenije
 

Naše stranke niso samo naši poslovni partnerji. So mnogo več. So naša družina.
Tako si mi predstavljamo posel!