Splošni pogoji

Informacije, vsebine in gradiva, ki se nahajajo na spletnem mestu www.insist.si, lahko Uporabnik spletnega mesta prenese s strežnika ali jih natisne oziroma jih shrani na podatkovni nosilec izključno za svojo osebno uporabo, v nekomercialni namen, pri čemer izrecno ne sme spreminjati nobenih označb o avtorskih pravicah ali drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine.

Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnega mesta www.insist.si (kot je npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno) v komercialne ali druge neavtorizirane namene, brez predhodnega pisnega dovoljenja Ponudnika spletnega mesta www.insist.si, InSist d.o.o., Bognarjeva pot 10, 1000 Ljubljana, je prepovedana!

Piškotki

Spletno mesto www.insist.si uporablja piškotke, s pomočjo katerih Ponudnik izboljšuje Uporabnikovo izkušnjo pri uporabi spletnega mesta, spremlja statistiko obiska in omogoča uporabo vtičnikov družabnih medijev. Z uporabo spletnega mesta www.insist.si se šteje, da se Uporabnik z uporabo piškotkov strinja.

---
Z uporabo spletnega mesta www.insist.si Uporabnik v celoti soglaša z objavljenimi pogoji, določili in pravili. V primeru kakršnegakoli nesoglasja ali nestrinjanja, mora Uporabnik takoj zapustiti spletno mesto www.insist.si.

Naše stranke niso samo naši poslovni partnerji. So mnogo več. So naša družina.
Tako si mi predstavljamo posel!